Τακτικές Δρομολογιακές Πτήσεις

Η «Δελφική Αεροπορία» προγραμματίζει ένα δίκτυο Ελληνικών και διεθνών προορισμών το οποίο θα εξυπηρετεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους με τα αεροσκάφη της αλλά και με αεροσκάφη συνεργαζόμενων Ευρωπαϊκών αεροπορικών εταιρειών, προσφέροντας τη δυνατότητα επιλογών στους επιβάτες της και στους συνεργαζόμενους ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Ναυλωμένες Πτήσεις

Η «Δελφική Αεροπορία» προσφέρει τις καλύτερες λύσεις στους Οργανωτές Ταξιδιών στις ναυλώσεις αεροσκαφών με σκοπό την μεταφορά των επιβατών τους στην ώρα τους, με το καλύτερο κόστος και με την ευελιξία και την εξυπηρέτηση που εκείνοι θέλουν να προσφέρουν στους επιβάτες τους. Μεμονωμένες ναυλωμένες πτήσεις, σειρές ναυλωμένων πτήσεων ή πτήσεις στις περιόδους αιχμής προσφέρονται με τους καλύτερους όρους και με την πολυετή εμπειρία μας και ποιότητα.
Αίτημα Ναυλώσεως

Εποχικές Πτήσεις

Η «Δελφική Αεροπορία» πραγματοποιεί προγράμματα έκτακτων πτήσεων κατά τις περιόδους αιχμής σε εποχικούς προορισμούς, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των ταξιδιωτικών πρακτορείων.

Διαχείριση Αεροσκαφών

Η «Δελφική Αεροπορία» προσφέρει την εμπειρία της και την τεχνογνωσία της για τη διαχείριση ιδιωτικών ή εταιρικών αεροσκαφών, πραγματοποιώντας πτήσεις με ευθύνη της, για λογαριασμό των ιδιοκτητών των αεροσκαφών.

Πτήσεις Φορτίων

Ένα επιτελείο στελεχών με πολυετή εμπειρία στις αεροπορικές μεταφορές εμπορευμάτων και φορτίων οδηγεί την εταιρεία και προτείνει τις κατάλληλες λύσεις και τις καλύτερες συνθήκες μεταφοράς στους πελάτες της. Ένα δίκτυο αντιπροσώπων προσφέρει τις υπηρεσίες του και τη βοήθεια του 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο για την εξυπηρέτηση των απαιτήσεων των πελατών της εταιρείας.

Δείτε περισσότερα εδω: Delphic Cargo