Από το 1998 με την ίδρυση της εταιρείας αεροπορικών υπηρεσιών «Αερογένεσις – Αεροπορικές Υπηρεσίες» πραγματοποιούμε αεροπορικές μεταφορές επιβατών με εποχικές, με έκτακτες και με ναυλωμένες πτήσεις τόσο εντός της Ελλάδος, όσον και σε όλο το κόσμο, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αυστηρών προδιαγραφών.

Μετά από 23 χρόνια αυτής της επιτυχημένης πορείας και εμπειρίας στην αεροπορική μεταφορά επιβατών, επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας στο τομέα των τακτικών δρομολογιακών πτήσεων με την ίδρυση και τη λειτουργία της νέας μας εταιρείας «Δελφική Αεροπορία».

Η «Δελφική Αεροπορία ιδρύθηκε το 2021 και ξεκίνησε τις προετοιμασίες των προβλεπομένων από την Ελληνική Πολιτική Αεροπορία και την EASA διαδικασιών, για την αποκτήση της αδείας του Αερομεταφορέα και της αδείας Εμπορικής εκμετάλλευσης αεροσκαφών, οπότε θα αρχίσει την εκτέλεση του προγράμματος πτήσεων εσωτερικού και εξωτερικού, το οποίο έχει ήδη προετοιμαστεί.

Διαθέτοντας το ανθρώπινο δυναμικό, την πολυετή εμπειρία και τη γνώση στην αεροπορική μεταφορά επιβατών εστιάζουμε στη ίδια βασική μας προτεραιότητα όπως όλα αυτά τα χρόνια, την ασφάλεια των επιβατών μας, των πελατών μας, των συνεργατών μας και του προσωπικού μας.

Συνεχής προσπάθειά μας είναι οι ασφαλείς και άνετες πτήσεις για τους επιβάτες τους οποίους θα φιλοξενούμε και η νέα αντίληψη στις αεροπορικές μεταφορές.

Είμαστε η νέα αεροπορική εταιρεία που έρχεται στη χώρα των Θεών.